Eerste teaser voor seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power

Prime Video heeft een eerste teaser onthuld voor seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power. In het tweede seizoen van de serie is Sauron terug. Verdreven door Galadriel, moet hij zonder leger of bondgenoten vertrouwen op zijn sluwheid om zijn kracht te herwinnen en toezicht te houden op de creatie van de Rings of Power, waarmee hij de volkeren van Midden-aarde aan zijn wil kan onderwerpen. Dit seizoen bouwt voort op de epische reikwijdte van het eerste seizoen en dompelt de personages onder in een toenemende duisternis, waarbij iedereen zijn plek moet vinden in een wereld op de rand van een ramp.

De cast voor seizoen 2 bestaat onder meer uit Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Ema Horvath en Markella Kavenagh. The Lord of the Rings: The Rings of Power is ontwikkeld door Amazon Studios, met afleveringen geregisseerd door Charlotte Brändström, Sanaa Hamri en Louise Hooper.

Het nieuwe seizoen is van 29 augustus op Prime Video te zien.

 
Kijk er toch naar uit, ondanks de negatieve kritieken geloof ik er nog wel in... Net zoals Wheel of Time s2 100x zo goed was als s1 hoop ik dat deze LOTR S2 ook veel beter zal zijn
Ziet er alvast veelbelovend uit
 
Terug
Bovenaan