S24 ultra vs apple 15 pro max

|nfected

Well-known member
Ik wil mijn s22 ultra vervangen, maar na reviews ben ik er nog altijd niet uit.

Mijn gsm wordt vooral gebruikt als camera en veel bij weinig licht, wanneer zon opgaat of ondergaat. Dat is het enigste die echt belangrijk is.

Welke telefoon zouden jullie nemen?
 
iphone. ik heb al meerdere high end androids gehad en het is toch wel altijd iets dat niet goed werkt op android telefoons en android apparaten in het algemeen. Mijn iPhone's daarentegen die reboot ik gemiddeld 3 keer per jaar en zijn zeer consistent en rock solid. Voor sommige mensen zelf op het randje van saai omdat alles zo voor de hand liggend en simpel is. Voor mij als It manager die een vloot van gsm's beheerd is er echt geen alternatief.

Ik heb in de 10 jaar die ik nu bij mijn werkgever zit al een 2000tal iPhone in beheer gehad en ongeveer de helft Android. Het aantal incidenten en geklungel er mee is echt wel een veelvoud hoger. Zelf de meest basic dingen die in 3 kliks gebeuren op ios moet je dubbel zoveel clicks doen op android. Op het einde van de rit tellen die kleine dingen wel op. Dan nog een heel andere hoop dingen zoals apps die op het ene toestel deftig draaien, op een ander half, en op andere constant crashen, .... random reboots, onverklaarbare batterij drains, belsignaal of luidsprekers die random wegvallen na een update....

Hier thuis zit ik nog met een nvidia shield en dat is eigenlijk een pracht toestel dat op Android draait maar dat heeft ook nog nooit zonder issues gewerkt, en toch is het de beste piracy box op de markt voor streaming. vergiftigd geschenk :p 2-3 jaar issues gehad met de hdmi handshake als die uit standby wakker wordt waardoor die random groen beeld geeft tot je reboot en sinds kort is de performance over SMB shares getankt naar minder dan 50mbit waardoor ik geen 4K blu rays (100Gb files) meer kan zien zondere elke 5 minuten 10 seconden te bufferen. Kan niet wachten om dat buiten te shotten en een apple tv te kopen maar die ondersteunen jammer genoeg nog geen native atmos waardoor het ook een no-go is.

wil hier nu niet de hele android vs apple discussie losmaken, maar het is toch echt wel iets om over na te denken. als ik puberde vond ik dat tof om goed gespecte androids te kunnen kopen in de middenklasse en budget klasse, maar als volwassene snap ik dat iedereen met geld een iphone koopt. ime is money en al de uren die je spendeert om te prutsen in android kosten ook onrechtstreeks geld.



qua specs , camera enz. ligt het allemaal redelijk dicht bij elkaar. De Samsung neemt wat meer verzadigde foto's en de iPhone meer natuurlijke. dat gaat al meer richting persoonlijke voorkeur. geen enkel van beide is op dat vlak slecht.
 
Heb eigenlijk nu al 3 dagen de 15 pro max in mijn handen en ik vind hem op alle gebied slechter dan mijn 22 ultra. Dus zal vanavond nog eens resetten en opnieuw installeren en stoort mij nog altijd zoveel stuur ik hem terug en wordt het een s24 ultra.

@Sneeuwstorm voor mijn werk moet ik veel rijden en filmen te samen. Daarom zo belangrijk voor mij.
 
Terug
Bovenaan