Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb gisteren in de Wibra een super toffe blauw-groene lepel gevonden om dingen te roeren in mijn non-stick gerei. Voor grote pudding. Of koken, dat kan ook.
- nen nieuwe braadthermometer met meerdere probes
- nen nieuwe inoxen hamer voor wienerschnitzels dood te meppen
- een chinees chefmes
- een branderke voor creme brulée
- een creuset braadpot
Moest iemand toevallig weten waar je online die mini pannetjes met houten steel kan vinden die je als bord kan gebruiken. Meeste zijn met teflon bescherming en dat komt niet goed voor krassen en de gezondheid.
Moest iemand toevallig weten waar je online die mini pannetjes met houten steel kan vinden die je als bord kan gebruiken. Meeste zijn met teflon bescherming en dat komt niet goed voor krassen en de gezondheid.
Zijn hier eigenlijk mensen die op carbonstaal koken? Ik heb één carbonstalen wok. Probleem met die dingen is dat je ze moet 'inbranden' om er een anti-aanbaklaag op aan te brengen. Alton Brown zweert erbij, maar ik vind het toch maar een gedoe.
Het lijkt me dat je bijna een grootkeukengasvuur nodig hebt om die dingen deftig te kunnen inbranden
Mijn eerste cast iron pan gekocht. Ik ben nog niet zeker of het een goede keuze is. Waarschijnlijk valt het onderhoud best mee, het zal gewoon even wennen zijn.
Ik nieuw bestek vorige week ipv "overschot van x aangevuld met overschot van y en kringloopwinkelspul" en ik heb op zolder nog borden "schoon servies" ontdekt, dus die mogen mijne vaatwas ook eens zien aangezien ik momenteel er maar 3 heb met alle 3 een ander motief